Üzembe helyezés Cégünk az IDM Energiesysteme GmbH. hivatalos akkreditált szervízpartnere. Az általunk értékesített rendszerek üzembehelyezése cégünk által garanciális feltétel.

Az üzembe helyezést az üzembe helyezést megrendelő űrlapon írásban kérjük megrendelni.

Amennyiben a beüzemelés a hiányos kivitelezésre visszavezethető ok miatt nem végezhető el, és a beüzemelést el kell halasztani, úgy a kiszállást és a ráfordított időt a mindenkori díjakon kiszámlázzuk.

Az üzembe helyezés időpontjára az alábbi munkálatok készre jelentése szükséges:

Elektromos oldalról:

 • elektromos kábelezés
 • villamos betáplálás biztosított
 • a szükséges biztosítékok be lettek szerelve
Fűtéstechnikai oldalról:
 • A fűtési rendszer teljesen készen van
 • A fűtési rendszer átmosása megtörtént
 • A fűtési rendszer kezelt vízzel való szakszerű feltöltése megtörtént
 • A fűtési rendszer szakszerű légtelenítése megtörtént
A szakszerű feltöltéssel kapcsolatban a „Vízkezelés” címszó alatt tájékozódhat.

Érdeklődik vízkezelési szolgáltatásaink iránt?

Tájékozódhat a “vízkezelés” menüpont alatt

Kérjen árajánlatot

Kérjen árajánlatot tőlünk, munkatársaink a lehető leggyorsabban válaszolnak érdeklődésére.

 

 

  GYIK

  Az iDM hőszivattyú előnyei: Amikor új házat építünk vagy újítunk fel mindannyian a legjobbat akarjuk a pénzünkért és fontos, hogy a kiválasztott termék a következő felújításig ne egy elavult műszaki színvonalat vagy designt képviseljen.

   

  Tovább gondolva mindezt mi lenne ha az egyes helységek fekvésének, benapozottságának és használója napi hőigényének megfelelően alakítaná a hőmérsékletet a várható időjárás függvényében?

  Korunk további legfontosabb kihívása a környezetünk megóvása, a káros anyagok emissziójának a visszaszorítása. Ezen túlmenően a felhasznált műszaki gázok mennyiségének csökkentése és biztonságosabb anyagok felhasználása a berendezésekben.

  Ezek a legfontosabb kérdések és kihívások, amelyekre minden építő, szakmai szereplő és felhasználó számára 40 év fejlesztési és gyártási tapasztalattal, 150 gyártott típussal ad választ az


  A iDM Hőszivattyú Kft. munkatársai 2008 óta foglalkoznak hőszivattyú magyarországi értékesítésével és beüzemelésével, kivitelezőként műszaki tanácsadóként és értékesítőként fontos tapasztalatokat szereztünk az iDM és más gyártók berendezéseivel is.

  Az elmúlt években megfigyelhető, hogy az új építésű lakások, családi házak fűtésénél a hőszivattyúk egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, miközben a „hagyományos” gáz vagy szilárd tüzelőanyagos fűtések visszaszorulóban vannak. Az ok nyilvánvaló. Egy új ház, lakás vagy kereskedelmi létesítmény építésekor modern, energiatakarékos, és innovatív „XXI. századi” fűtési megoldást szeretne a felhasználó.