Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.

Maradjunk kapcsolatban!

Karbantartási szerződés keretei között rendszerére folyamatos távfelügyelet biztosítunk. Évente kontrolláljuk rendszerét, és elvégezzük a rendszerén a szükséges állagmegóvási és karbantartási feladatokat.

Kiemelt figyelem!

Szerződött partnereink problémái prioritást élveznek a többi feladatunkkal szemben.

Klímagáz adatbázis karbantartás!

Gondoskodunk róla, hogy készülékének mindig érvényes szivárgásvizsgálata legyen.

Érdeklődik karbantartási szolgáltatásunk iránt?

Olvassa el a szerződést!

Kérjen árajánlatot

Kérjen árajánlatot tőlünk, munkatársaink a lehető leggyorsabban válaszolnak érdeklődésére.

 

 

  GYIK

  Az iDM hőszivattyú előnyei: Amikor új házat építünk vagy újítunk fel mindannyian a legjobbat akarjuk a pénzünkért és fontos, hogy a kiválasztott termék a következő felújításig ne egy elavult műszaki színvonalat vagy designt képviseljen.

   

  Tovább gondolva mindezt mi lenne ha az egyes helységek fekvésének, benapozottságának és használója napi hőigényének megfelelően alakítaná a hőmérsékletet a várható időjárás függvényében?

  Korunk további legfontosabb kihívása a környezetünk megóvása, a káros anyagok emissziójának a visszaszorítása. Ezen túlmenően a felhasznált műszaki gázok mennyiségének csökkentése és biztonságosabb anyagok felhasználása a berendezésekben.

  Ezek a legfontosabb kérdések és kihívások, amelyekre minden építő, szakmai szereplő és felhasználó számára 40 év fejlesztési és gyártási tapasztalattal, 150 gyártott típussal ad választ az


  A iDM Hőszivattyú Kft. munkatársai 2008 óta foglalkoznak hőszivattyú magyarországi értékesítésével és beüzemelésével, kivitelezőként műszaki tanácsadóként és értékesítőként fontos tapasztalatokat szereztünk az iDM és más gyártók berendezéseivel is.

  Az elmúlt években megfigyelhető, hogy az új építésű lakások, családi házak fűtésénél a hőszivattyúk egyre nagyobb hangsúlyt kapnak, miközben a „hagyományos” gáz vagy szilárd tüzelőanyagos fűtések visszaszorulóban vannak. Az ok nyilvánvaló. Egy új ház, lakás vagy kereskedelmi létesítmény építésekor modern, energiatakarékos, és innovatív „XXI. századi” fűtési megoldást szeretne a felhasználó.

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo. vvvvvv